Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 26 juni 2013

Aan zilveren kinderschoentjes snuffelend model op rode glijbaan


6 opmerkingen:

Maurice du Blaffie zei

Als indien kindje van de zilveren muiltjes ontvoerd of zo is, kan deze poes dan als forensisch indikaatsie snuffelblafbeest ingezet worden ?

ina zei

Ja, nu weten we het wel!

Mevrouw Katblad zei

Cera voelt zich diep, diep beledigd door u mevrouw Ina. Zij heeft allerlei verschillende po(e)ses aangenomen voor deze prachtige serie foto's, gaat u een beetje lopen schreeuwen dat u het zat bent. De hoofdredacteur overweegt nu om uw verbinding met ons ongedaan te maken. Nog even uitzoeken hoe...

Greet zei

Morgen krijgen we een foto van het modelletje dat knibbelt en knabbelt aan de zilveren schoentjes.

Mevrouw Katblad zei

Bijna goed, Greet!

Hans zei

Wat mij intrigeert,
wat doen die schoentjes daar?
Iets voor de kringloopwinkel?
Zonde om ze zo in weer en winds te laten staan