Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 23 juni 2013

Diefstal in Kruidentuin

Oscar ontdekte het en waarschuwde mevrouw Katblad: uit de kruidentuin is een aantal muntplantjes gestolen!
Ja, niet zomaar één maar zeker twee of  misschien wel drie stuks. Het precieze aantal weten we niet omdat de aarde op meerdere plekken was omgewoeld en soms ook weer aangeharkt. We wisten dat dit soort dingen kan gebeuren, maar zijn toch zeer teleurgesteld dat er inderdaad plantjes worden gejat. Eerder hadden we al ontdekt dat de helft van de dilleplanten tot de grond toe waren afgeknipt, alsof er gekookt moest worden voor een gezelschap van minstens 50 man...

De peterselie hebben we overigens opgegeven; die kreeg teveel zon en te weinig water...

1 opmerking:

Mo zei

Munt is toch helegaar in, in het uitgaansleven ? Kopje thee met paar blaadjes munt voor een aantal euries.