Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 13 juni 2013

Raar gedrag

Gisteravond, toen het opeens ging regenen, heeft Cera enige tijd in de Schuilhut gelegen. Ze kon best naar binnen want het luik stond gewoon open, maar ze wilde niet. Ook toen wij haar al enkele malen hadden geroepen voor het diner, verkoos ze de beschutting van de hut.
Wij stonden voor een raadsel. Was zij uit haar humeur omdat de jongens haar hadden gepest en bleef zij daarom liever buiten? Had mevrouw K. wellicht eerder op de dag iets gezegd dat bij Cera in het verkeerde keelgat was geschoten?
In elk geval wilde K. zo rond tienen de redactie afsluiten en heeft toen Cera met bak en al uit de hut getrokken. Vervolgens rende het harige meisje snel naar binnen toe om daar haar avondmaal op te eisen.
Zij heeft niet willen zeggen wat haar mankeerde of waar ze last van had, en daar moeten we het helaas weer mee doen. Gelukkig heeft verder niemand van de redactie van dit voorval wakker gelegen.

3 opmerkingen:

katja zei

Nou jaaaa! Wat een rare! Misschien dat ze voor het eerst had ontdekt hoe knus het eigenlijk was in de Schuilhut?

Melle zei

Cera heeft het kampeervirus te pakken. Juliverschijnsel.
Bent u dat nou al vergeten Mevr. K. ?

Inge zei

Het kussentje rook vast nog zo lekker naar B & B dat Cera er nog lange tijd van wilde genieten! ;)