Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 7 juni 2013

Kruid oorzaak van duizelingen?

Nadat Oscar al eerder tussen de selderij was "gevallen" (op zijn rug nog wel), zagen wij nu Cera haar evenwicht verliezen toen zij over een scheidingsrandje in de Kruidentuin liep.
Net daarvoor had zij een klein hapje genomen van het kruid (op de voorgrond) waarvan wij denken dat het dragon is, en liep daarvan te kokhalzen. Wellicht de oorzaak van haar duizelingen?
Even dacht mevrouw K. nog dat Cera zou gaan braken over een laurierboompje, maar gelukkig wist C. zich te beheersen en bleef het bij wat kokken en lippen aflikken.

Het is nu echter wel van groot belang dat wij het geheimzinnige kruid (dat zoveel gelijkenis vertoond met de dragon dat in een vak aan de andere zijde van de tuin staat) weten te determineren. Wie komt even proeven? Wel kotszakje meenemen s.v.p., voor het geval.

1 opmerking:

Profoundly Superficial zei

Ik hoop dat dit snel opgelost kan worden... en zonder al te veel kotszaken!!