Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 15 februari 2014

Teleurstellingen

Terwijl de Boez ziek op bed lag, vermaakte de Os zich buiten met Lima.
Hun spel werd echter wreed verstoord door mevrouw K. toen zij naar buiten ging om een aantal foto's te maken van het gezellig samenzijn.
Lima is namelijk niet zo gesteld op vreemde mensen en ook niet op camera's. Dat weten wij uit ervaring, dus de actie van K. was niet erg handig; zij had beter achter het vensterraam kunnen blijven.
Maar gedane zaken nemen geen keer.En Lima ging snel op huus an, de Os bleef teleurgesteld achter.De teleurgestelde Oscar...
Nu hadden wij niet echt veel medelijden met onze reporter, want hij had natuurlijk gewoon met zijn ex-huisgenootje mee kunnen lopen en dan hadden ze een eindje verderop door kunnen spelen.
Maar Os verwachtte dat mevrouw K. een eindje met hem zou gaan lopen, en dat gaat wat hem betreft altijd vóór alles.
Helaas had K. andere plannen.
En dus werd Oscar andermaal teleurgesteld, maar daar komt hij wel weer overheen.

1 opmerking:

Annemieke zei

Dan hebben we het nog niet eens over de teleurstelling van de 0,003 seconde gehad...