Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 17 februari 2014

Geen medaille voor Harry

Op de voorgrond ziet u Mickie, zij was druk doende haar tuin te verkennen. Wat zij echter niet in de gaten had, was dat Harremans zich verscholen hield achter de plantenpot en een geschikt moment afwachtte om haar eens even flink te laten schrikken.
Maar die vlieger ging niet op.Misschien had Mickie hem allang gezien, of anders voelde ze misschien zijn aanwezigheid en het gevaar?
In elk geval sprong zij opeens op en huppelde uitdagend (met gekke sprongetjes dus) in de richting van haar huis.
Harremans was duidelijk erg teleurgesteld en had flink de pest in. Net of je op goud hebt gerekend en dan uiteindelijk helemaal niet in de prijzen valt, heh? Zoiets ja...

3 opmerkingen:

Greet zei

Is Harremans misschien van Amerikaanse origine?

Ronnie Op 't pad zei

@ Greet:
Zelf zeggen de ijsgringo's dat het aan te krappe haarloze fabrieksvelletjes ligt.

Wad Woord en Wol zei

Is Harremans achternaam misschien Kramer?