Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 12 februari 2014

GS komt snuffelen en Oscar had een vlo

Grote Snor is weer langs geweest. Hij maakte dit keer geen geluiden; wellicht heeft hij eindelijk in de gaten dat er in de Katbladstraat geen vruchtbare poezenmokkels rondlopen.
Wat hij dan wel kwam doen, weten wij dus niet exact, behalve dan dat hij alle (belangrijke) plantenpotten afging om te besnuffelen. Misschien omdat hij toch niks anders te doen had?Toen GS met snuffelen klaar was, stak hij de straat over om naar de Hoftuin te gaan. Daarna heeft K. hem niet meer gezien omdat zij erg nodig moest gaan stofzuigen; Oscar had namelijk (minstens) een vlo en dan weet je maar nooit. Hij is ondertussen (samen met de anderen) behandeld, dit ter geruststelling van onze lezers, en mevrouw K. is er deze keer zonder noemenswaardige beschadigingen vanaf gekomen.

1 opmerking:

ina zei

GS lijkt wel een vriendelijke kater, vooral als je bedenkt dat hij alle andere katers toch als concurrenten moet zien.