Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 2 februari 2014

Sentimentele, ouwe taart!

Net weer te laat met de camera, want nog even hiervóór lagen de Boez en Oscar met (ieder) een voorpoot tegen elkaar. Ja, echt een high five, maar dan liggend dus. Maar dit is ook schattig natuurlijk, al weten wij niet of Os nu zo gelukkig was met die achterpoten van de Boez in zijn buik.
Jawel, de ventjes lagen dan wel breeduit, maar mevrouw K. kon er nog net naast. En dan is het kijken en genieten van die twee slapende haarfabriekjes, toch? Want het komt niet vaak voor dat ze zo gebroederlijk samen op de bank liggen, namelijk.

K. had tv zitten kijken, maar de detective kon niet op tegen dit vredige beeld. En zodoende ging het plot (of de clou) aan haar voorbij...
Inderdaad, mevrouw K. kon geen genoeg krijgen van dit tafereel. En zoals wel vaker, moest zij ook nu weer een paar keer slikken van ontroering...
Sentimentele, ouwe taart!


Oh oh, wat kan ons Boezelmanneke toch lief zijn, heh? Of er althans zo uitzien. Hij blijft de baby in huis, al is hij alweer ruim 5 jaar.

En de Os, ach, hij is ook zo ontzettend lief! Mevrouw K. kon zich niet beheersen en gaf hem een klein (om hem niet te storen) kusje op zijn mooie, witte wangetje.
Dit overigens nog geruime tijd voordat hij van de sardines had gejat, maar dat terzijde...

Waren ze altijd maar zo lief, heh?
Ja....

7 opmerkingen:

Inge zei

Oooooooh, lief! <3

Hans zei

Ja, sardines, daar kan geen kat weerstand aan bieden, ook Os niet!
Heerlijke plaatjes!

Swieb heeft van de week overigens twee nachten op mijn hoofdkussen geslapen!

Jacq. zei

Ach, wat schattig...smelt smelt...

katja zei

Ach, wat kunnen ze toch ontzettend schattig zijn (als ze slapen)!

Greet zei

zooo lief
Uitzending gemist of kro.detectives.

Wad Woord en Wol zei

Ik smelt mee :-)

Cisca zei

Tja, Vis.Hier is ooit eens door ene Jopie de vriezer opengewurmd en alle visstick waren opgevreten.En als alles in diepe rust vredig op en in elkaar ligt... dat is mijn rijkdom ,zeg ik altijd.
Wat leuk dat Swieb zo goed kan wennen.