Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 13 februari 2014

Oudste kat Katbladbuurt overleden

Poekie, de oudste kat van de Katbladbuurt, is op 4 december van het vorig jaar ingeslapen. Dit kwam haar bedroefde hij-mens ons vanochtend vertellen.
Poek was 21 jaar en al een tijdje ziek, maar ging opeens erg snel achteruit en zakte door haar pootjes; ze was op, haar lijfje wilde niet meer.
Vorige zomer zagen wij de oude Poekie nog geregeld buiten zitten in de Kruidentuin (foto) of op straat voor haar deur in de Parallelstraat.


Wij wensen haar mensen heel veel sterkte toe; zij missen Poekie nog steeds heel erg...

8 opmerkingen:

Inge zei

Heel veel sterkte voor de mensen van Poekie.

katja zei

Achgossie, die oude Poekie... veel sterkte gewenst aan haar mensen! Ook al ben je er op voorbereid bij zo'n oud beestje, het gemis blijft enorm groot.

Jacq. zei

Veel sterkte met het verlies van Poekie!

Greet zei

Ik kan het niet beter zeggen dan Katja.
Wie is nu de oudste haarfabriek in de Katbladbuurt?

Hans zei

Maar met 21 jaar mag haar baasje met trots en plezier omkijken! En alle mooie herinneringen koesteren.

Annemieke zei

Veel sterkte!

Wad Woord en Wol zei

Ook al zo verdrietig.

ina zei

Sterkte hoor.