Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 12 februari 2014

Schuilhut afgekeurd

Twee dagen achterelkaar zagen wij een andere (dan GS) vreemde haarfabriek bij onze buitentafel rondscharrelen. Waarschijnlijk gaat het hier om de gast die wij al eerder een paar keer (vorige zomer) in de Kruidentuin waren tegengekomen, maar hij was nog nooit eerder zo'n eind de Katbladstraat ingelopen (voor zover wij weten).
De vreemde gast droeg een zwart bandje met een belletje.
Het leek erop alsof hij was gekomen om onze Schuilhut te inspecteren, maar was daar al snel klaar mee. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat onze buurkat Charli enkele uren daarvoor recht achteruit in de hut had staan sproeien, waardoor deze schuilplek uiteraard onbruikbaar is geworden.
Het kussentje in de hut zal nu helaas afgevoerd moeten worden en de binnenkant van logeerbak uitgewassen. Wij denken dat te gaan doen zodra mevrouw K. daarvoor in de juiste stemming is, met biotex bijvoorbeeld.

3 opmerkingen:

ina zei

Charli, daar is de schuilhut toch niet voor, viezerik!

Hans Adema zei

In de juiste stemming komen met biotex?
Beter met een wijntje!

Greet zei

Of een kopje koffie, Hans.