Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 25 september 2014

Vlammende haarfabriek

Deze dame of heer hadden wij al eens eerder gezien in de Parallelstraat, maar nu "vingen" wij de haarfabriek al slapende in zijn/haar huis. Jawel, mevrouw K. kijkt overal gewoon naar binnen als er geen dichtgetrokken gordijnen zijn, dat moet gewoon want anders kom je helemáál nooit iets aan de weet.
Wel, wij probeerden langs de planten heen nog een foto te maken van dichterbij, en dat lukte min of meer.

Inderdaad, de vlammen slaan eruit!

5 opmerkingen:

katja zei

Maar op de detailfoto lijkt het alsof de geheimzinnige poes best wel doorheeft dat er iemand naar haar/hem staat te koekeloeren.

ina zei

Hij/zij slaapt gewoon door. Hebt u heel stil gedaan, mevrouw K.?

De Club van Rome zei

Laat dat lieve haarding toch rustig dutten Mevrouw K. en ga niet overal naar binnen gluren.
Voor je het weet krijgen we hier een sortement Polizei van Kemp's Kalifaat (PKK), die uitgerust met minidrones gaat controleren of de mensen überhaupt wel of geen haarfabriek in huis hebben.

Greet zei

Dat u naar binnen gluurt, mevr. K., is nog tot daaraantoe, maar dat u ook nog foto's maakt van het interieur en deze op het wereldwijde web plaatst! Foei! (Maar stiekem wel leuk)

de hoofdredacteur zei

Mevrouw K. leest bij de kapper altijd heel graag de Privé, Story en meer van die blaadjes. Daardoor wordt zij zeer geïnspireerd, al kent zij nog geen driekwart van de daarin beschreven en begluurde mensen. Maar dat maakt haar toevallig dus geen ene moer uit.