Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 28 september 2014

Slechts 1 fietstas

Oscar is laatst naar de Parallelstraat geweest om een fietstasseninspectie uit te voeren. Helaas viel het resultaat tegen: er was slechts 1 tas die de moeite van het inspecteren waard was. Van deze tas hebben wij een foto gemaakt (zie hiernaast).
Oscar kwam zeer teleurgesteld weer terug op de redactie, maar heeft later nog wel rustig en heerlijk in de Kruidentuin op wacht gelegen. Over deze rustige periode kunnen wij u helaas verder helemaal niks melden.


Geen opmerkingen: