Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 september 2014

Nieuwe kleine op bezoek

Wij krijgen de laatste tijd steeds vaker bezoek van deze kleine opdonder. Via via hebben wij vernomen dat dit haarfabriekje in Iwan's straat woont en reeds vier jaar oud is; we dachten eerst met een kleuter te maken te hebben maar het is dus al een puber.
Gisteren zagen we het rode bandje tussen de struiken in de Kruidentuin opduiken, en dus moeten wij vaststellen dat hij/zij best een flink eindje van huis gaat.

Graag hadden wij nog meer foto's van de kleine gemaakt, maar voor we daartoe de kans kregen, kwam Oscar opeens van de Pergola naar beneden springen. Niet om ons te begroeten maar om de kleine een paar petsen te verkopen. Het kleintje vertrok vervolgens onaangenaam verrast naar de Hoftuin, dit tot groot genoegen van de Os, maar evenzeer groot ongenoegen van mevrouw K.

8 opmerkingen:

katja zei

Jemig, ze ziet er inderdaad uit als een poes van een paar maanden oud...

Anoniem zei

mara-rachel-buddha-indah-bruno;
wat een bekkie... die ogen achgossie!!

ina zei

Ik zie dat er een kokertje aan het rode bandje hangt; zou u zo brutaal durven zijn om daarin te kijken, mevrouw K.? Of misschien de fotograaf, die is wat brutaler volgens mij. Dan weten we hoe hij of zij heet.

Annemieke zei

Wat een scheetje! Ziet er inderdaad niet heel oud uit...eeuwige jeugd?

Gerard R. zei

Wat een goed idee, mevrouw Ina!

Cisca zei

Wat een ogen. Om op te vreten. Het lijkt me een zeer ondernemend type.

Hans zei

0
00000000

.222222222222222222222222222222222222222222222222222203

Hans zei

De vorige reactie is geplaatst door Swiebertje. Die zat met zijn krent op de 'o'toets!