Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 september 2014

Geen nieuwe receptioniste

Na een periode van afwezigheid (andere drukke bezigheden) is Wamy weer regelmatig voor de redactie te vinden, en wel bij het Poezenloket. Maar omdat Wamy een aantal keren met veel geweld door de Boez door ons kattenluikje naar buiten werd geslagen, durft de Wams niet meer zo goed binnen te komen.

Uiteraard missen wij nog steeds het strenge, scherpe, toeziend oog van onze receptioniste, wijlen mevrouw Troy. Het is alweer een jaar geleden dat zij ons verliet. Wij hebben nog steeds geen goede vervangster voor haar kunnen vinden...

Mevrouw T. Troy

3 opmerkingen:

katja zei

Ach, is het alweer een jaar geleden.... :-(

ina zei

Zoals Mevrouw Troy was er maar 1!

Annemieke zei

Rest in peace Mw Troy! Ik mis u en uw zoon nog vaak...en uiteraard is Mw. Troy onvervangbaar...al vind ik het al heel wat dat de Boez iets van deze taak overneemt