Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 20 september 2014

Nog geen einde der tijden

Afgelopen week werd er een stuk asfalt van de Gevaarlijke Weg gerepareerd; dit gebeurde tussen 21.00 en 23.00 uur en speelde zich vlakbij de Katbladstraat af.
Het met de werkzaamheden gepaard gaande lawaai bezorgde de Os dermate veel stress dat hij niet naar huis durfde te komen maar het einde der tijden liever afwachtte onder een wielhuis. Pas toen hij er zeker was dat de wereld niet was vergaan maar gewoon doordraaide, kwam hij thuis om zijn verlate diner te gebruiken. Het was toen 23.30 uur en onze andere twee reporters lagen al urenlang onder zeil.

2 opmerkingen:

ina zei

Het was inderdaad een (on)behoorlijke herrie. Gelukkig ging het niet de hele nacht door, zoals een omwonende mij verzekerde dat zou gebeuren.

Annemieke zei

Kan me de stress van Os goed voorstellen. En van de andere omwonenden (mensen, katten, blafbeesten, snuffelaars etc) ook. Gelukkig bleef het bij een nacht. En kwam oscar weer thuis