Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 4 september 2014

Belangrijk nieuws

Tijdens onze laatste wandeling werden wij constant gevolgd door Wamy. Doch elke keer wanneer K. hem op de foto wilde zetten, draaide hij zijn kop weg of ging hij opeens zogenaamd geurenonderzoeken doen.Gelukkig bemoeide hij zich verder niet met het reporterswerk en drong ook niet de redactie binnen om brokjes te stelen; waarschijnlijk heeft hij daarvoor een ander adres gevonden.

2 opmerkingen:

De Club van Rome zei

Wat is hier nou zo belangrijk aan, geachte LKB hoofdpijnredactie ?
Verklaar u naders.

ina zei

Bij ons is Wamy ook al een hele tijd niet meer geweest.