Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 27 september 2014

Niks te klagen

Boez:
Dat gevoos van die twee (Cera en de Os - red.), daar kan ik dus niet tegen. Ik word er helemaal misselijk van als ik hen bezig zie op de bank, en dan ook nog op schoot bij mevrouw K.
Nee, ik kan het niet aanzien en ga dus zodra ze ermee beginnen direct naar boven zodat ik het ook niet hóef te zien, snapt u?
Ik bedoel, ik kan er niks mee en bovendien heeft niemand tijdens die vozerij meer aandacht voor mij, vandaar dus.Maar ik ben toevallig wel degene die altijd bij K. onder het dekbed mag slapen, en dat mogen zij lekker niet.
En ik ben toevallig ook de enige die op de tafel ligt terwijl mevrouw K. op haar laptop bezig is, en zij vergeet heus niet om mij tussendoor regelmatig te knuffelen.
Nee, ik heb dus eigenlijk niks te klagen, het is alleen dat ik niet getuige wil zijn van dat voosgedoe op die bank want daar word ik dus hartstikke misselijk van.
Nee, meer heb ik niet te zeggen op dit moment. Wilt u dan nu nog even tussen mijn oren eh.... en dan ook nog even onder mijn kin graag, ja?

6 opmerkingen:

ina zei

Je hebt gelijk hoor, Boez: Love in public is disgusting!

Bianca zei

Knap hoor dat the Boozelmans ook English speaks, zeg maar.

ina zei

@Bianca: Kats is een universele taal.

Geziene van de Riet (Morita therapeute en autogene training) zei@ Ina:
Maar u kunt Kats en Inglies niet zomaar op ene lijn stellen; appels met kersen.
Wist u trouwens dat Hollandse en Poolse grijszwarte kauwtjes elkaar niet verstaan c.q. begrijpen ?Gerard R. zei

"Voosgedoe" staat niet in het woordenboek, mevrouw K.!

Mensje van K. zei

Dat heet dichterlijke vrijheid heer R.!