Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 7 september 2014

Verlof

Mevrouw K. heeft zomaar een paar dagen verlof genomen. Ze zegt dat ze voor zichzelf wat dingen "op een rijtje" moet zetten. We snappen niet wat ze daarmee bedoelt, maar als het per se nodig is moet ze dat vooral maar gaan doen, anders komt er toch ook helemaal niks van haar verslaggeving voor/in het Katblad terecht.
Met excuses voor deze onaangename ontwikkeling,
De Hoofdredacteur.

18 opmerkingen:

De Club van Rome zei


Wij zouden als we u waren mevrouw K., maar dat zijn we natuurlijk niet, maar dat terzijde Eye Movement Desensitization and Reprocessing therapie doen.
Dat schijnt bij getraumatiseerde haarhuisfabrieken ook te werken. Het gaat met vingerbewegingen, net zoals een nepeta muis aan een touwtje.

ina zei

Neem vooral rustig de tijd, mevrouw K., dan komt alles vast wel weer goed.

Jodokus zei

Vadertje tijd heelt alle wonden mevrouw K.

Hans zei

kom wat koffie brengen van de week. . . Past in mevrouw K's koffiemachine, niet in de mijn machine.

Annemieke zei

De hoofdredacteur moet maar even geduld hebben hoor! Neemt u rustig de tijd Mw. Katblad!

Anoniem zei

Heldere gedachten toegewenst en zorgt u vooral ook voor wat ontspanning voor uzelf! mevr. K. ! Succes met een en ander en hopelijk zonnige dagen.
Tineke

Prem zei

Het Beste is inderdaad zolderopruiming in de bovenkamers van uw Mind, zeg maar.
Gaat goed hoor met EMDR !

de hoofdredacteur zei

Mevrouw K. moet eerst nog een zware verkoudheid de baas worden. Kwam zomaar opzetten toen zij toegaf aan haar behoefte aan een rustperiode. Het is een vervelend virusje dat zich manifesteert door keelpijn, hoofdpijn en enorme hoeveelheden snot, zeg maar. Wij raden dus onze fans aan de redactie van het Katblad te mijden tot het sein "veilig" is gegeven.

Annemieke zei

Beterschap voor Mw. Katblad. Past u op dat u moet besmet raakt hoofdredacteur?

Pier zei

Is zo'n wit ebola maskertje omdoen een optie, als de fans u een mand mandarijntjes en een kruik Beerenburger komen brengen ?

Truus zei

Neem vooral uw rust mevrouw K.Uw haarfabrieken houden u vast gezelschap.

ina zei

Veel beterschap, mevrouw K.

Geziene van de Riet, Therapeute zei

Wij hebben veel bewondering voor uw zelfmedelijden.

de hoofdredacteur zei

U heeft gelijk, mevrouw Riet, het loopt hier de spuigaten uit, het is net een verwend kind, die mevrouw K. We worden er met zijn allen helemaal niet goed van. Misschien heeft u nog een goede tip t.a.v. de aanpak?

Geziene van de Riet, Moritatherapeute zei

Wij geven nooit een fooi of tip.
Maar Morita therapie en Zelfrepresentatie Training zou in uw geval verlossend werken.

Fred Rohde zei

Beterschap! Ik reken erop dat de katten aangenaam gezelschap voor je zijn met hun genoeglijke gesnor. Ach iedereen heeft wel eens tijd voor zichzelf nodig, maar uw dagelijkse blog wordt wel gemist.

Bernadette Bouthoorn zei

Wat een ellende mevrouw K.
Maar wij vernamen in de wandelgangen, ondanks al die bakken snot dat u desondanks alweer automobielwielhuis heeft gereden !
Zet door...

Prem zei

Al die emmers snot is ook een vorm van zelfreiniging. Zo heeft ieder nadeel z'n voordeel. Heeft u voor de statistieken wel bijgehouden om hoeveel liter snot over welke tijdsspanne zeg maar het hier gaat ?