Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 25 juli 2014

Lekker ding met gebruiksaanwijzing

Sonny was laatst uit wandelen met zijn mens, maar die bleef natuurlijk weer eens ergens onderweg staan kleppen. De rooie besloot haar daarom maar bij de redactie van het LKB op te wachten, en koos als rustplaats een doos.


Helaas voor Sonny Boy stond de doos niet in de schaduw, vandaar waarschijnlijk dat chagrijnige, zure snuitje. Hoewel, het kan natuurlijk ook zijn dat hij er de pest in had dat zijn mens zo nodig moest bijpraten met een buurtgenoot, en daarmee hem toch wel min of meer in de steek liet. Ja, dat zou ook zomaar kunnen, heh?
Wij hebben S.B. in elk geval maar niet lastig gevallen met vragen over het hoe en waarom; hij zag er zo al getergd genoeg uit en wij wilden niet het risico lopen het pakje pleisters en het flesje sterilon te moeten halen.
Verder is S.B. best wel een lekker ding hoor, maar dan dus één met een gebruiksaanwijzing, zeg maar. U kent vast ook wel dergelijke types, toch?

2 opmerkingen:

Inge zei

Achgossie, ik heb met hem te doen.
Wist hij maar maar hoe mooi hij is en hoe lief hij eruit ziet,dan zou hij vast niet zo ongelukkig zijn.

ina zei

Misschien kijkt hij wel zo nurks door de pijn in zijn bekje.