Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 10 juli 2014

Zo gaan die dingen nou eenmaal

Oscar heeft weer geprobeerd zich te verstoppen onder de bladeren van de Mierikswortel. Zoals u ziet op bijgaande foto lukte hem dat niet helemaal.Het kan zijn dat de Os probeerde nevenstaande fiets te imiteren. Ook deze fiets is er nog niet in geslaagd zich volledig te verbergen, maar als het nu nog even een paar dagen flink warm wordt en het tegelijkertijd ook nog wat gaat plenzen, is dit vehikel binnen de kortste keren opgenomen door of misschien wel in de struikkamperfoelie.
Dat gaat Oscar niet lukken, want tegen etenstijd zal hij de tuin sowieso moeten verlaten wegens dringende, andere bezigheden (oftewel behoeften). Zo gaan die dingen nou eenmaal. Mensen hebben daar ook wel eens last van, hoorden wij laatst.

1 opmerking:

ina zei

Mooi, die vergelijking tussen Oscar en die fiets.