Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 11 juli 2014

Boez jarig: Ochtendverjaarsconcert enigszins de mist in

Jongeman Boezelmans is vandaag 6 jaar geworden. Ja, daar kijken wij zelf ook van op, want hij gedraagt zich namelijk inderdaad nog steeds als een puber terwijl hij dat dus niet meer is. Maar laten we op deze heugelijke dag niet lullig doen en ons harig monstertje feliciteren met zijn geboortedag. En dat hij maar een grote vent mag worden en zijn hersentjes zich nog wat mogen ontwikkelen (in gunstige zin uiteraard).

Wel, voor vanochtend vroeg hadden we dus een Merel uitgenodigd een lied te komen zingen voor onze jarige haarbal (vanuit de grote lindeboom voor ons huis), maar in plaats van deze altijd gezellige zangvogel kwam er een krassende Gaai de stilte verstoren. Gelukkig vond het Boezelmannetje deze voorstelling ook best wel leuk, totdat de onkruidmannetjes met hun machines de graspollen in onze straat kwamen wegsnijden, maar toen ging de Gaai er toch ook vandoor.
Daarna ging iedereen terug naar bed wegens niks beters te doen.
De verjaardag van de B. vieren wij overigens ergens volgende week, wanneer Oscar eveneens de leeftijd van 6 heeft bereikt, maar uw welgemeende felicitaties zijn natuurlijk nu ook al van harte welkom.

14 opmerkingen:

Jacq. zei

Van harte gefeliciteerd, lieve en mooie Boez!

Truus zei

Boez en Oscar: VAN HARTE GEFELICITEERD EN NOG VELE JAREN IN GOEDE GEZONDHEID! Hopelijk krijgen jullie extra fliebertjes??

Dr. Oetker zeiHartstikke gefelixiteerd Boez !
En wat goed van je dat je het machtsvacuum hebt opgevuld dat ontstaan is tussen het tragisch verscheiden van Ma Troy en heur zoonlief en de plotse klotse verschijning van het Verschikkelijke Boomsnuffelhijmensman.
Je bent een boom van een kerel hoor door als een ware BOA als het ware de wacht te houden bij de keukenkoepel.
Het bewijst dat je geen kattale significante en uitgebreid perfusiedeficit hebt, zowel thalamair bilateraal alswel ter hoogte van verschillende associatieve gebieden in de temporo-parieto-occipitale cortex. Of zoiets, je weet wel.
Niet te veel innemen hoor Boezelmans.
Wilma zei

Lieve Boez, van harte gemiauwiciteerd met alweer je 6e verjaardag. En dat je maar allemaal lekkere hapjes mag krijgen. Ik zal nu je lieve zusje Spicey ook maar even gaan feliciteren, voordat ze zich gepasseerd gaat voelen.
Dikke knuffels,
je pleegmoeder

Sandra en Skyler zei

Lieve Boezelbroer,
Gefeliciteerd met onze 6e verjaardag.
Hoop dat je met wat lekkers verwent wordt vandaag!
Dikke knuf en poot van je zus Skyler!

Dr. Jac. P. Thijsse zei

Zwarte merels zijn niet te vertrouwen.
Vanuit het warme Texel en Tessel
groeten.

Inge zei

Gefeliciteerd lief ventje. <3

En jij ook K met je oogappeltje.

katja zei

Heeeeeeeeeeel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Boez! En een grote vent ben je al en met die hersentjes zit het volgens mij ook best goed hoor!

ina zei

Heel hartelijk gefeliciteerd met je zesde verjaardag, lieve Boezelmans!
Ook je mens en je huisgenoten gefeliciteerd, maak er op Oscars verjaardag een mooie dag van!

Annemieke zei

Gefeliciteerd boez! En alvast gefeliciteerd Os!

annemiek zei

Van harte hoor Boez. Heb je wel een verjaardagsmaal gehad vandaag of moet dat ook wachten tot volgende week?

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd Boez en heeeeeel veeeeel snoepjes gewenst op je verjaardag!!
Tineke

Piet zei

Gefeliciteerd Boez, dat je nog vele jaren erbij krijgt.

Sandrazz zei

Owww lieve Boez, we zijn schandalig te laat voor je verjaardag, maar hierbij alsnog: happy birthday!!! Dat je maar lekker verwend geworden was.

Sandra & Doezel