Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 juli 2014

Oplossing raadsel

C: andere haarfabriek
was het juiste antwoord.
Ina heeft dus gewonnen en zal binnenkort een uitnodiging krijgen een redactievergadering te komen bijwonen. Dat kan overigens nog wel even duren want we hebben het op het ogenblik erg druk, maar wat in het vat zit verzuurt niet, zeg maar.
We zijn trouwens zeer ontevreden over het aantal ingezonden oplossingen.
Maar dat terzijde. Komkommertijd zeker.
De betreffende andere haarfabriek was natuurlijk onze Boez, maar dat zag u uiteraard zelf ook al. Vlak na het nemen van deze foto ging hij onverwijld op huis aan. Hij had het wel gezien, daar bij dat Zooiplein. Hij heeft namelijk enorme last van Pleinvrees. Maar dat was al langer bekend. En als Wamy dan ook nog in beeld verschijnt houdt het voor de B. al helemaal op. Erg jammer inderdaad.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mara-Rachel-Buddha-Indah -Bruno zeggen... tja wij dachten het ook maar waren helaas niet in de stemming om mee te dingen in deze prijsvraag. We hebben helaas afscheid genomen van Nina en treuren, ondanks haar respectabele leeftijd, een beetje ;-(

ina zei

O, wat leuk! Ik wacht met spanning de uitnodiging af.

ina zei

@Mara-etc.: Veel sterkte hiermee.

Annemieke zei

Gefeliciteerd mevr Ina!

ina zei

Dank u, mevrouw Annemieke.