Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 2 oktober 2013

Misschien of eventueel

Boez:
Mevrouw K. heeft bonnetjes gespaard van de Gourmet, en die moet ze nu gaan uitknippen en opplakken. En ik ga haar daarbij helpen!
Alleen weet ik nog niet hoe.


Ze zegt dat ze al twee cv-bedjes voor ons bij elkaar gespaard heeft, maar ik weet eigenlijk niet of die dingen wel lekker liggen. Ik heb nu op de slaapkamer de grote slaapstoel in gebruik genomen en hoef dus helemaal niet zo'n hangding. Maar ik wil wel helpen met knippen en plakken.

Of bonnetjes tellen, dat kan ik misschien beter doen.
Ik denk dat ik maar de nieuwe bureaumedewerker moet worden nu mevrouw Troy er niet meer is.
Ze zeggen immers toch allemaal dat ik nooit een goede reporter zal worden en daarom heeft bijna niemand op mijn reportage gestemd.
Ja, misschien moest ik maar voortaan gaan meehelpen op de redactietafel, dan is K. ook niet meer zo alleen, heh? Bovendien zit de winter eraan te komen en ik hou niet van kou en regen en wind. Nee, dan zit ik sowieso toch liever gezellig bij K. in de warmte, en misschien krijg ik dan ook wel meer snoepies. Misschien dan, heh?
Maar ik zou natuurlijk ook gewoon binnen-reporter kunnen worden, toch? Ja, misschien is dan dit verhaaltje wel een aardig begin van mijn nieuwe carriere! Ja, misschien wel. Eventueel dus. Ja.

8 opmerkingen:

annemiek zei

Ja dan ben je de eerste binnenreporter. Go Boez.

Truus zei

Misschien kunnen jullie ook samen een legpuzzel gaan maken als het kouder wordt. Dat is ook heel gezellig weet ik uit ervaring.
Groeten, Pippi

Piet zei

Leuk Boez, een binnen-reportage. Succes met je nieuwe baan (ik ga ervan uit dat dat goedgekeurd wordt door de rest). ;-)

Walter zei

Is de Boez a Go Go wel genoeg opgeleid om de procesgang van de totstandkoming van een legpuzzel voor het Katblad te evalueren ?

ina zei

Wat heb je soms toch een goede ideeen, Boez!

Wad Woord en Wol zei

Misschien kun je beide doen en verdien je gewoon dubbel zoveel lekkers....eventueel dan hè.

Poespas zei

@ mens ina:
ideeënbuspoeskat

Anoniem zei

Mijn mens wilde nietop Boez stemmen omdat er niet genoeg diepgang in zijn reportage zat. Zei ze.Nu zegt ze weer dat hij op extra snoep uit is en daarom die baan wil. Ik wil met klem benadrukken dat Boez een kanjer is.Waarom zou je je al te veel in spannen als het niet hoeft!!En je kan als kat niet genoeg eten,snoep en fliebertjes krijgen. Daar mankeert hier in huis ook nog wel het 1 en ander aan. Vindt ik.Boez is geknipt voor die baan. Hij steekt tenminste nog een poot uit. Naar de schaar enzo. Zo ver verlaag ik mij niet eens voor een snoepje.Geschreven namens Brammetje Horlepiep.