Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 3 oktober 2013

Afschieten?

Teken ook tegen het afschieten van zwerfkatten in Nederland!
(N.B.: het op de onderstaande link getoonde filmpje kan als schokkend worden ervaren; het bekijken hoeft niet, het gaat om uw handtekening...)
Kies voor het diervriendelijk oplossen van het zwerfkattenprobleem!
Mevrouw K. heeft al getekend.

http://www.dierenbescherming.nl/NEE/meer-informatie

4 opmerkingen:

Piet zei

yep, inmiddels al gedaan.

Hans zei

ik ook

Annemieke zei

Ook gedaan. In Hoofddorp delen de collectebus mensen (dierenbescherming deze week!) ook flyers uit hiervoor.

de redactie zei

Helaas heeft onze Hoofdredacteur ons verboden een aantal reacties te plaatsen omdat deze uitlatingen mevrouw K. en onze haarfabrieken te zeer van streek hebben gemaakt.
Daarna heeft de voltallige redactie besloten om geen enkel commentaar op het bericht over deze petitie meer in het Katblad op te nemen.