Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 13 oktober 2013

Eindelijk Igor weer van dichtbij!

Laatst kregen wij tijdens een bezoek aan de Hoftuin opeens Igor in het vizier. Hij zat in de hoogste dakgoot van waar hij een prima uitzicht had op alle omringende tuinen.
En zo kwam het dat hij ons ook zag.Wel, Ieg bedacht zich deze keer geen ogenblik en begon aan een lange afdaling, naar het keukendak toe van de Borderliner op de hoek.Mevrouw K. had ondertussen ruim de tijd om nog even verder om zich heen te kijken en zag zodoende op een ander dak ook nog Caja, één van de huisgenoten van Igor. Zij moest er vermoedelijk op toe zien dat Ieg zonder ongelukken beneden kwam.


En aldus geschiedde: Igor arriveerde op het keukendak en volgde de drukke werkzaamheden (of bezigheden) van onze reporters. De fotograaf maakte ondertussen een serie foto's van het ventje-met-de-mooie-ogen, want hem hadden wij immers al lange tijd niet meer van dichtbij gezien!

Pas na vele verzoeken keek Ieg eindelijk een keer in de richting van de fotograaf, maar dat was toeval; Mickie liep daar namelijk ook rond.

Onze reporters moesten nodig Iwan's straat weer een keer inspecteren, en K. ging met hen mee. Op de terugweg zagen wij Ieg nog steeds over de dakrand hangen.Terwijl de reporters nog een laatste inspectieronde door de Hoftuin maakten, schoot de fotograaf nog een paar laatste foto's van Igor, waarvan deze eigenlijk wel de leukste was.
Over de verrichtingen van onze reporters leest u later meer.

8 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Hele mooie foto's van Igor!

Inge zei

Wat heeft hij toch een heerlijk snuitje! <3

ina zei

Igor hangt er weer lekker bij.

Wilma zei

Ahhhhh, mooie foto's van een lekker ding!

Annemieke zei

Mooi koppie! En caja is ook schattig

Hans zei

Wat heb ik vandaag 1 of meer Iegie's gemist voor de kachel. Van de week toch eens bij het asiel kijken.

Mijn arm geneest sneller dan verwacht. dus dat geeft hoop.

HNN zei

jaaaaaaaaaaaaaa, lang leve Igor!
groeten aan al je kat familie en je mensen familie!!!!

vanuit Wellington, NZ

Hannah zei

de laatste reactive was van Hannah, ik verlies opeens de pagina op de PC. Sorry. In elk geval, de hart groeten