Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 4 augustus 2013

Te warm in huis?

Ollie (huisgenoot van Charli), die jarenlang nauwelijks meer buiten kwam, is de laatste week regelmatig te vinden onder onze plantentafel.
Waarschijnlijk vindt hij het in zijn huis te warm of ergert hij zich aan het lawaai van de plafondventilator (of beide).
Onze reporters (vooral de Boez) slaan Ollie argwanend gade maar laten hem verder met rust. We moeten daarbij wel vermelden dat de Ol erg boos kan kijken.

4 opmerkingen:

Greet zei

En wie zit er in de schuilhut?

ina zei

En als hij zijn gewicht in de schaal gooit..
@Greet: een kussen, denk ik.

Mevrouw Katblad zei

Welke schuilhut?
Welke schaal?

Greet zei

Links is nog net een stukje van de schuilhut te zien.