Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 12 augustus 2013

K. krijgt weekje vrij

Mevrouw Katblad heeft het een beetje druk gehad met allerlei zaken en om een paar dagen verlof gevraagd, niet om op vakantie te gaan maar om wat achterstallig onderhoud op allerlei gebied weg te werken en daarna daarvan bij te komen. Natuurlijk konden wij haar dit niet weigeren, maar dat zal dus wel betekenen dat er een weekje geen nieuwe berichten zullen verschijnen. We hopen op uw begrip.
De Hoofdredacteur.

8 opmerkingen:

ina zei

Sterkte met opruimen en rust daarna maar eens lekker uit, u werkt eigenlijk veel te hard, mevrouw K.

Truus zei

U heeft uw rust verdiend mevrouw K.
Succes met de klussen en daarna lekker uitrusten!

Mo zei

Volkomen terecht recht op.
Alle begrip !

Sabine zei

Ik gun het u van harte, tot snel weer.

Greet zei

Sterkte en succes bij het afwerken van achterstallig onderhoud. En geniet van de broodnodige rust. Hebben de reporters nu ook een weekje vrij?

Annemieke zei

Hire hebben we het volste begrip voor! Succes met opruimen etc en rust daarna lekker uit

Hannah zei

Grote uitnodiging voor vakantie in Wellington in New Zealand. al hebben we wel een aardbeving hier af en toe,van harte welkom! het begint hier lente te worden, tulpen komen uit de grond! sterkte, Hannah (tante van Iwan en co)

Anoniem zei

De week duurt wel erg lang......
Piet