Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 9 augustus 2013

Problemen Gijs weer opgelost

Zwarte Gijs heeft een paar moeilijke weken achter de rug. Zijn mensen waren namelijk op vakantie en Gijs voelde zich in de steek gelaten. Er kwam weliswaar wel dagelijks iemand om hem eten te geven, maar hij had meer nodig dan alleen maar een hap. En daarom kwam hij regelmatig bij onze redactie langs om klachten in te dienen en om aandacht te vragen voor zijn problemen.Wij moesten zelfs met hem meelopen naar zijn huis opdat we daar met eigen ogen konden zien dat hij niet loog.

En inderdaad: op straat stonden lege voerbakjes. Nu zullen die best wel vol geweest zijn toen ze werden neergezet, maar met een Wamy in de buurt (en misschien nog wel andere brokjesdieven) moet je maar net op het moment van serveren thuis zijn, heh? Vijf minuutjes te laat en je zit zomaar zonder diner of ontbijt! En dan duurt de dag lang hoor, dat kunnen we u verzekeren!
Gelukkig zijn Gijs' mensen gisteren weer thuisgekomen. Heel fijn voor hem, maar dat betekent dus wel dat Gijs ons niet meer zo vaak zal komen bezoeken. En dat betreuren wij natuurlijk.

2 opmerkingen:

Mo zei

Rare foto, foto 1.
Lijkt wel een moslimpoes.
Kan dat ?

Inge zei

Wat fijn voor Gijs dat zijn personeel weer terug is, ik vond hem zo zielig de afgelopen tijd.