Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 2 augustus 2013

Prachtige kater vermist! Kijk naar hem uit!


Indi is een grote 4 jarige bengaalse (gecastreerde) kater. Hij is zwart met roodbruine vlekken. Een tijger/panter printje en valt goed op als je hem ziet. Indi is een grote mensenvriend. Hij is op 24 juli tijdens de zeer warme dagen en nachten verdwenen. Het is goed mogelijk dat hij bij die warmte in een ander huis is gaan slapen en dat iemand anders hem nu eten geeft. Indi is heel makkelijk voor mensen en laat zich goed oppakken. Naar andere katten is Indi wel agressief. Indi is gechipt en heeft geen bandje om.

1 opmerking:

Bastiaan de Koning zei

Dank je voor het plaatsen. We hopen dat Indi snel weer terug komt. groet. Bas