Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 maart 2014

Top 5 van de Boez

1. bij K. onder het dekbed slapen
2. met Oscar stoeien
3. Wamy met veel geweld door het luikje naar buiten meppen
4. K. met geweld wakker maken door van de vensterbank in haar maag te springen (want dat werkt namelijk uitstekend)
5. al zwemmend (schoolslag) over de eettafel aaien en knuffels in ontvangst nemen van K. of bekende gasten, vooral als die tafel net schoongepoetst is...

6 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Vind ik ook een prima Top 5!

Corrine Meyvogel zei

Geweldadig tiepetje hoor, dat Boezelmannetje.

Annechien Lagaay zei

Is er dan geen Skype verbinding mogelijk tussen de ex-plofkippen van het orakel van het verre Pieterburen en Mevrouw K. te L. ?
Zodat die drie op een zondagnamiddag gezellig en lekker kunnen ouwekakelen.

Nicolette den Reyger zei

Het is het beste dat we 20 nicotineverslaafden verzamelen voor den deur van Mevrouw K. die zo hard blazen en uitademen dat Mevrouw K. door de kieren zeg maar toch een nicotine boes krijgt.

Nienke Gans uit Baambrugge zei

Mijn manmens is ook ernstig verslaafd aan tabak. Hij wilt wel een hele luchtballon volblazen met witte rook, en die ballon opsturen naar de Katbladstraat. Als u er dan een bijenhotelbamboestukje met minikurkje in schuift, kunt u er op gezette tijden aan lurken Mevrouw K.
Groeten en sterkte uit Baambrugge.

ina zei

@Nicolette: ik neem aan dat uw reactie onder het volgende artikel is bedoeld?