Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 10 maart 2014

Poezenleed

Ja, haarfabrieken hebben ook wel eens te doen met onbeantwoorde liefde. Neem nu Cera.
Zij probeerde de Boez te verleiden tot een gezellige stoeipartij, maar hij hield de boot af. Waarom de B. er geen zin of trek in had, weten wij niet; het kan zijn dat hij nog niet goed wakker was, maar het kan ook zijn dat hij gewoon geen zin had in Cera omdat hij nu eenmaal meer van Oscar houdt. Ja, dat is heel goed mogelijk...Cera staakte haar pogingen en droop teleurgesteld af. Hoewel, een beetje boos was ze ook wel want het is natuurlijk nooit leuk om afgewezen te worden.
Wat de Boez op dat moment voelde of dacht is onduidelijk gebleven; we hebben het niet in zijn oogjes kunnen lezen. En even later zat hij op het dak.

9 opmerkingen:

Stijntje Eleveld zei

Ik heb wel eens in deze Katkrant gelezen dat Osselmans van de Herenliefde is.
Maar is de Boezerd dan ook al lid van de Griekse vakbond van Zelfbestuivers ?

Mevrouw Katblad zei

Ja, nou en?

Marjoke zei

Arme Cera! Ja, met teleurstellingen omgaan is niet echt leuk.

Stijntje Eleveld zei

@ Mevrouw Bladkatpoes:

nou nee nix..

Mauk Boeterham zei

Mevrouw Katblad:
ik vind het echt niet erg dat Oscar en Boez homosexueel zijn.
Ten slotte zijn U en vrouw Cera normaal, dus jullie houden elkaar in evenwicht.

Mevrouw Katblad zei

Mauk, als we jou toch niet hadden!

Dieuwertje Pietersma zei

Dat is echt boffen hoor, dat er binnen een familiekwartet twee stabiele paren van verschillende kunnen kennen zijn. Ying en Yang.

katja zei

Ik vind Cera zooooo zielig!!!

Bram zei

Mag ik jullie mensen er even fijntjes op wijzen dat het zeer ongepast is om zo over ons sexleven te palaveren. Kom op zeg. Eerst ontmannen jullie ons zodat onze hormonen doelloos blijven rondgieren.En dan moeten we maar zelf uitpluizen hoe het natuurlijkerwijs allemaal in elkaar steekt. Stak, voor ons beschadigde mannen.Ik houd van Mimi.Ik heb een foto van haar boven mijn bed hangen. Maar wat ik met Mimi zou moeten beginnen??!! Joost mag het weten.Ik in ieder geval niet. En dat komt door jullie hoor!!!!!!