Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 11 maart 2014

Gemiste kans

Wij willen u even op de hoogte stellen van het feit dat Grote Snor (GS inderdaad) nog steeds bijna elke dag langskomt op zijn zoektocht naar lekkere wijven (u weet wel).
Deze keer kwam hij oog in oog te staan (zitten) met de Boez, die nu eens niet voor GS op de vlucht ging maar, lijkt het, een gezellig praatje met de Snor wilde beginnen over de dingen des levens, het verschil tussen echte en geholpen katers, de voor- en nadelen van de kleine operatie en wat dies meer zij.Doch helaas, mevrouw Katblad maakte weer eens de fout om met haar camera wat dichter naar het raam toe te lopen, en zo kwam het dat GS zich betrapt voelde en er bliksemsnel vandoor ging.
Zo weten we dus nog steeds niks van de krolse Snorremans, en de Boez ging over tot de orde van de dag, zijnde het klooien en zooien rond de tafel.6 opmerkingen:

Lien Verpoest zei

Wat schattig, een cruise-zone voor uw deur. Maar dan is Grote Snor (GS) wellicht ook gay dan dus ?

Mevrouw Katblad zei

U leest slecht, mevrouw Poetsver.

Elske Klinkert (trouwambtenaar Vlagtwedde) zei

Op zich staan wij als gemeente wel poesitief tegenover het Haarfabriekhomohuwelijk.
Oscar en Boez zijn bij ons welkom.

Burgelijke stand Vlagtwedde

Mevrouw Katblad zei

Wij liggen hier nu helemaal dubbel en hebben tranen in de ogen! (Van ontroering uiteraard...)

Wad Woord en Wol zei

Weer een goed gesprek naar de. .... geholpen. Ik was zo benieuwd naar de belangrijke dingen des levens.

Lucie Ramonsita zei

Dat ..... paparazzikatzimens ook met haar bemoeizucht.