Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 25 december 2013

Zomaar een gezellig filmpje


Helaas geen sneeuw dit jaar, doch saai en somber weer. Maar toch moest er een filmpje komen (vond de hoofdredacteur) over onze drie reporters, gewoon voor de leut, omdat het kerst is en het feest van het licht (de lengende dagen!) gevierd moet worden! Bij deze dus!

4 opmerkingen:

ina zei

Wat VREDIG, zelfs Harry deed niet aan uitzetten!

Wilma zei

Leuk filmpje!
Hier schijnt trouwens de zon en hebben we een helder blauwe hemel.
En nee, ik zit niet in het buitenland.

katja zei

Heerlijk, hoe Oscar en Boez zo jolig aan het rennen zijn. Moet altijd zo lachen om die billetjes van Os als hij z'n staart zo omhaag heeft!
En Cera die weer meteen in zo'n boompje springt onderweg...

Wad Woord en Wol zei

:-) :-) :-)