Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 20 december 2013

Daar komt gezeur van

Boez:
Hoezo moet ik niet steeds wegkijken? Nee, ik heb geen zin om met je te praten want ik voel me niet zo lekker, al ga ik me natuurlijk vast wel beter voelen als ik een paar snoepjes heb gekregen, maar dat zit er zeker niet in, heh? En daarom kijk ik je dus niet aan, gesnopen?
Wel, hier was ik al bang voor. Dat je erover zou gaan zitten doorzeuren, ja. Nou, dan kan ik het je beter maar vertellen zeker? Hou je dan daarna op met het stellen van die stomme vragen?


Ja, want iedereen heeft natuurlijk allang gezien dat ik inderdaad heb gevochten. Nee, ik weet niet meer met wie want het is alweer een paar uur geleden, en ik weet ook niet meer waar het was. Ja, het deed zeer en ik heb er nog steeds last van. Mijn ene oog, ja. Beetje tranen ook, inderdaad. Nee, er is niks beschadigd verder, dus je hoeft het van mij niet van dichtbij te bekijken, ik heb dat zelfs liever niet. Nee, ik hoef geen zalfje ofzo want het gaat vanzelf wel weer over; het is niet de eerste keer dat ik te grazen werd genomen.
Heb je nog meer vragen?
Niemand heeft het gezien, nee. Geen getuigen dus, nee. Nee, ik heb niet gejankt en ook niet gekrijst of iets dergelijks, voor zover ik me kan herinneren dan. Ja, ik zal me heus vóór de Kerst nog wel een keer wassen maar nou effe niet want het doet nog een beetje zeer. En dan wil ik nu toch graag een paar snoepjes omdat ik zo zielig ben en omdat ik ze heb verdiend door al je vragen te beantwoorden. Wel, ikzelf dacht aan een stuk of vijf, maar als je toevallig in een gulle bui bent, mag je er ook wel meer geven. En wil je die grote foto niet in de Privé zetten? Omdat daar waarschijnlijk alleen maar gezeur van komt, en dus heb ik dat liever niet, nee.


7 opmerkingen:

Piet zei

Jee zeg Boez, Pas je op? Dat is een flinke een.

Inge zei

Ow Boezje, wat een akelige verwonding heb je opgelopen.
Als ik je baasje was mocht je wel 10 snoepjes! Iedere dag, tot je weer helemaal heel bent.

Truus zei

Ach wat ben je zielig, Boez. Hopelijk is het gauw over, maar misschien krijg je de komende dagen wel wat extra lekkers.

ina zei

Mevrouw K., houd u dat oog goed in de gaten? Boez wil dat natuurlijk niet, maar er kan zomaar een infectie ontstaan. Dus als hij gaat knijpen met zijn oog: even naar de dokter.

ina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
katja zei

Zo hee, Boez is flink toegetakeld en hij kijkt er ook nog eens superzielig bij. Hopelijk voelt hij zich snel weer goed!

Wad Woord en Wol zei

Ben ik een paar dagen offline gebeurt er weer iets naars. Ik lees zo de andere berichten om te kijken of het inmiddels wat beter gaat met de Boez.