Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 18 december 2013

Harry is onschuldig

Harremans:
Ik wil gewoon naar binnen toe mijn eigen huis in want heb niks fout gedaan, gelooft u mij nou maar. Ja, ik heb wat illegalen uitgezet maar dat is mijn job en daar ben ik ook voor ingehuurd. Maar ik heb me echt niet, zoals ze beweren, vergrepen aan jonge poesjes en heb met niemand geneusd, dat moet u echt van mij aannemen. Bovendien ben ik niet met Panda getrouwd omdat het mijn broer is, dus heb ik ook geen verplichtingen ten aanzien van hem. En daarbij ben ik geen burgemeester van de Hoftuin maar slechts een partijlid van Hof is Vol, dus als ik met een vreemde zou willen neuzen, moet dat kunnen, tenzij het natuurlijk bijvoorbeeld een minderjarig katertje zou zijn geweest. Maar niemand heeft mij betrapt en daarom ben ik ook niet schuldig, en omdat ik nergens schuldig aan ben mag u mij best binnen laten in mijn eigen huis, zodat ik gewoon kan gaan eten en een dutje kan doen bij de cv of op de bank, want dat recht heb ik gewoon mijns inziens.En daar de deur toch al op een kiertje staat, kunt u die best een zetje geven zodat ik naar binnen kan.
Verder vind ik ook dat niemand zich dient te bemoeien met mijn zogenaamde liefdesleven of gedrag in mijn vrije tijd, en daarom heeft u ook niet het recht om de deur geen zetje te willen geven omdat u geen idee heeft van hoe ik in elkaar zit en blijkbaar ook niet weet dat ik gewoon een goeie jongen ben die trouw zijn plichten vervuld en zijn werk doet en af en toe net als iedereen wel eens naast de pot piest waardoor hij dus effe niet meer zijn eigen huis kan betreden. Als iedereen, inclusief u, mevrouw K., zich met zijn eigen zaken zou bemoeien, zou de wereld er een stuk beter uitzien. En als u dan nu even de deur voor mij wilt openen? Nee, mijn liefdesleven gaat niemand wat aan en ik heb dan ook liever niet dat u over mijn persoonlijke geheimen gaat twitteren, rare dingen over mij in de krant zet of roddels over mij bespreekt in één of ander boulevardprogramma. Inderdaad, omdat ik totaal onschuldig ben en ik daarenboven helemaal zelf moet weten met wie ik wil neuzen, en dat hoeft verder ook geen wereldnieuws te zijn. Heeft u dat begrepen? Geen berichten over mij in het Katblad dus? Dank u wel.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Nu word ik wel heel benieuwd naar wat er al dan niet is gebeurd har!

ina zei

@Annemieke: Laatste roddelnieuws niet gevolgd, zeker?