Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 24 december 2013

Met Boez gaat het al stukken beter!

De Boez bedankt bij deze alle mensen voor hun beterschapswensen die ons via "reacties" en de gewone mail hebben bereikt. Hij laat ons eveneens weten dat zijn snuit al aardig heelt, maar dat hij zich nog wel een beetje zwakjes voelt. Dit laatste komt door zijn gekwetste ego, volgens mevrouw K. dan.
Gelukkig hebben onze reporters een paar dagen vrij gekregen vanwege de Kerst en vooral het rottige weer, zodat er de komende dagen heel veel geslapen kan worden en alle wonden kunnen helen. Het is echter de vraag of Oscar gebruik zal maken van de hem aangeboden vrije tijd; hij kan maar moeilijk een hele dag stil liggen en wil natuurlijk af en toe onze kerstboom inspecteren. Cera heeft aangekondigd nauwelijks het bed te zullen verlaten als het zo blijft waaien, maar wel naar beneden te willen komen als er een blikje Diamant wordt geopend.
Dan weet u dat ook weer, heh? Ja!

6 opmerkingen:

ina zei

En Boez, is het kerstpakket inmiddels gearriveerd?

Piet zei

Mooi om te horen Boez, ga zo door (met genezen).

sandrazz zei

lekker plekkie zo te zien Boez, geniet er van !!

Groetjes
Sandra Snork & Doezel

Greet zei

Mevrouw Ina, dat vroeg ik me ook al af.

katja zei

Gelukkig dat Oscar er voor gezorgd heeft dat hij niet één twee drie weg zal waaien.
Trouwens de andere twee hoeven daar eigenlijk ook niet zo bang voor te zijn... Maar de hele dag binnen op bed liggen is natuurlijk wel zo lekker met dit 'PPT-weer'.

Wad Woord en Wol zei

Fijn om te lezen.