Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 28 december 2013

Het gedonder is weer begonnen...

Boezelmans:
Nou, kijk dan maar even. Kun je het goed zien? Krassen bijna niet meer te zichtbaar inderdaad, dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken.
Er zijn nu belangrijkere zaken aan de orde, heh? Luister maar.


Geknal, ja. En het komt steeds dichterbij.
Daarom ga ik zo maar weer naar binnen.
Ik doe het inderdaad in mijn broek voor vuurwerk. En mijn vriendje vindt het trouwens ook niks. Maak maar een foto van hem, dan zie je wat ik bedoel.

9 opmerkingen:

Annemieke zei

Van mij (en onze haarfabrieken) hoeft het ook niet. Hier nog vrij rustig...

katja zei

Blijf maar lekker binnen Boez, dat is veel veiliger en er liggen allemaal mooie nieuwe speledingen en ligplekjes voor jullie!

ina zei

Ach, arme jongens toch. Blijf maar zoveel mogelijk binnen, dat is het veiligste.

Wilma zei

De meest traumatische dagen voor onze viervoeters gaan weer beginnen. Hier heb ik vanmorgen ook weer bakken vers water met Bach Resue er in neergezet.
Sterkte iedereen!

katja zei

Mijn zus en ik hadden vroeger een speciale uitdrukking voor wat Oscar op de onderste foto doet, wij noemden dat "doe de oortjes".

Als onze kat dat al deed, dan riepen wij "Vlekkie, doe de oortjes!" en dan bleef ie dat nog even doen, hij luisterde nl. altijd heel goed naar ons :-)

Wad Woord en Wol zei

Kom maar met z'n allen naar Pieterburen, want hier is het (nog) heerlijk rustig.

Piet zei

Troost je jongens, er zijn ook mensen die vuurwerk haten. Sterkte jongens en meisje. Hopelijk is het straks weer snel rustig.

katja zei

@ Piet: Ja maar die mensen hoor je nooit.

katja zei

Ik bedoel:
"die mensen 'hoor' je nooit".
(Wordt het er nu duidelijker op? Nee hè?)