Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 29 december 2013

Niet te geloven...


1 opmerking:

Wilma zei

Triest, maar waar. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het de mannen bij ons op de gemeentewerf geen moer kon schelen. Alle gevonden dode dieren gaan direct de vriezer in en die wordt eenmaal per week geleegd. Ik ben daarom elke week, vlak voordat hij geleegd werd, in de vriezer gaan kijken of mijn kat er toevallig in lag. Tevergeefs helaas. Maar de reactie van de heren zei genoeg.