Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 18 januari 2015

Zeer belangrijk nieuws!

Snoesje (links) en Cera hebben onlangs even neus aan neus gestaan. Dit komt maar zelden voor, vandaar dat er een foto van werd gemaakt.
Snoes zit namelijk altijd de hele zomer op een camping, en als ze dan weer terug is in haar huis in de Katbladstraat, gaat zij niet vaak naar buiten, alleen af en toe als haar huisgenoten/blafbeesten worden uitgelaten, want dan moet zij mee als gids, zeg maar.
Daarnaast is Cera meestal niet zo vriendelijk tegen buurkatten omdat zij immer vreest door hen gepest te worden. Vandaar dus de foto met deze belangrijke mededeling.

1 opmerking:

Ma Tok zei

Wat een schattige begroeting.