Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 januari 2015

Tweede kaper op de kust

Hierbij kunnen wij u berichten dat er, naast Wamy, nog een nepeta-kaper is gearriveerd. Waarschijnlijk heeft deze haarfabriek ergens gehoord over de verse blaadjes kattenkruid bij de redactie van het lkb, maar zo te zien was daar niet een precieze plaatsaanduiding bij gegeven.
Het kan ook zijn dat deze haarfabriek een minder ontwikkelde neus heeft, of gewoon niet zo gevoelig is voor kattendrugs, want hij/zij liep van plantenpot tot (of liever door) plantenpot en leek het lekkers niet te kunnen vinden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat Wamy het allerlekkerste had weggegeten, want wij zagen hem namelijk vanochtend vroeg alweer met zijn billen tussen en in de planten, heerlijk kauwend en met benevelde blik.

Deze keer lag onze raamwacht ergens boven op bed, Cera was onvindbaar en de Os.....


2 opmerkingen:

Pim zei

Het lijkt wel of de Osman een Belgische onderbroek aanheeft.
Van voren urinevlekken en van achter remsporen.

Ina Rus zei

Wat is Oscar toch vreselijk lief als hij slaapt (en anders ook, hoor).