Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 12 januari 2015

Drie uur lang moesten onze reporters wachten...

Afgelopen weekend had mevrouw K. het heel druk met het organiseren van een Kruidentuin-bijeenkomst. Vandaar dat wij dus geen reportages in het Katblad konden plaatsen. Onze welgemeende excuses daarvoor...

Wel, de presentatie van de tuinplannen vond gistermiddag plaats in een gebouw vlakbij de redactie.
Vanaf het begin waren Oscar en Cera daarbij aanwezig, dat wil zeggen dat ze drie uur lang voor de deur van het gebouw hebben gelopen en gezeten. Cera is zelfs ook nog even de hal ingelopen en nam daar plaats op de deurmat, maar er moesten nogal wat mensen naar binnen en dat was zelfs haar teveel. Toen er een groepje mensen in de tuin kwam kijken, waren de Os en Cera bereid om uitleg te geven over de kruiden en allerlei andere, belangrijke zaken, doch de mensen hadden geen oog voor onze haarfabrieken. Erg teleurstellend inderdaad.

Cera pleitte voor meer (meer, meer) Nepetaplanten in de tuin, maar niemand hoorde haar.

De Boez kwam ook nog naar het gebouw toe, maar toen was het al donker. Hij is wel vaker aan de late kant, maar dat is niks nieuws.
Toen de bijeenkomst afgelopen was, liepen onze reporters mee terug naar de redactie. Niet laat daarna kregen zij hun diner geserveerd.

Met dank aan Katja voor de foto's!

Zie ook: http://kruidentuinleiden.blogspot.nl/!

2 opmerkingen:

Ma Tok zei

Arme reporters! Ze deden zo hun best!
Fijn dat aan het eind van de dag alles weer goed kwam.

Els Verpoest zei

Misschien hadden de reporters geen uitnodiging voor het tuinbacchanaal ?