Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 24 januari 2015

IJswandelaar in de problemen

Vandaag in het AD:

http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3836221/2015/01/24/Bange-bibberende-kater-van-eiland-gered-in-Hellevoetsluis.dhtml

3 opmerkingen:

Ma Tok zei

Leuk dat die kinderen wat kregen van de eigenaar, maar die vrouw van de dierenambulance mag ook wel even in het zonnetje worden gezet!

FH zei

Ik had met deze Dikkie Dik in ene een associatie met Bolle Wangen, alias Pincho (BW), een oude gestorven bekende van het LKB; ook rood en iets met ijs en dood en heel verre op stap.

Annemieke zei

Inderdaad. Die Mw van de dierenambulance is een HELD!