Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 25 november 2014

Oscar lag te suffen

Wij dachten dat Oscar gisteren een dienstje "druivenbewaking" op zich had genomen, maar hij was gewoon een beetje aan het Pergola-hangen (links, u ziet nog net zijn buik) en lette dus helemaal niet op. Ondertussen zag mevrouw K. hoe een vliegbeestje lekker zijn gang ging en het zich goed liet smaken.
Voor de duidelijkheid hieronder nog even een vergroting van het gevederde diertje.

Jawel, een hele druif tussen de snavel!
En de suffende Os had helemaal niks door, totdat mevrouw K. achter het raam verscheen om een plaatje te schieten. Het vliegbeest ging er toen natuurlijk gauw vandoor, druif nog steeds in de bek. Hij had er toen trouwens al een paar op. Waar laat zo'n klein beest al die druiven eigenlijk!?

1 opmerking:

Ina Rus zei

Waar hij die druiven laat? Wat dacht u van bij ons in de tuin, na een reis door het binnenste van het vliegbeest, uiteraard?