Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 7 november 2014

Bijna onzichtbaar

Boez:
Ik probeer vaak zoveel mogelijk onzichtbaar te blijven als we in de Kruidentuin zijn. Nee, dat heeft geen speciale reden, behalve dan dat ik dat leuk vind want dan komen ze me zoeken.
De Os is meestal degene die me als eerste weet te vinden, en dan volgt mevrouw K. vanzelf wel, met de camera natuurlijk.
Ik wilde hier buiten beeld te blijven maar maar dat is me deze keer dus niet gelukt.

2 opmerkingen:

katja zei

Hihi, leuke foto! Oscar ziet eruit alsof hij een heel gevaarlijk monster verwacht daar onder de struik en dan dat 'onschuldige' koppie van de Boez!

Ina Rus zei

Mooi, dat snuitje van de Boez.