Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 4 oktober 2014

Storm (van de Steeg van Storm) overleden

Gisteravond ontvingen wij dit droevige bericht:


In memoriam, Storm (maart 1998 -2 oktober 2014)

Met verdriet in onze harten moeten wij melden dat op 2 oktober 2014 de voormalige Schrik van de Buurt is overleden.
Storm is op Leids Ontzet 2014 begraven, in bijzijn van zijn mensen en de mensen van zijn moeder, Lupe. Vlakbij zijn geboorteplek ligt hij onder een statige witte berk. Op zijn grafheuvel is een lavendel geplant. Met liefde blijven wij aan hem denken.

Namens zijn jongmens, zijmens en hijmens.

Storm was een zeer bijzondere haarfabriek en bij iedereen in de Katbladbuurt bekend. Binnenkort zal mevrouw K. in haar archief duiken om samen met u nog wat herinneringen aan hem op te kunnen halen.

Wij wensen de mensen van Storm heel veel sterkte toe.


7 opmerkingen:

ina zei

Heel veel sterkte voor de mensen van deze bijzondere kater.

Wilma zei

Lieve Storm, een goede reis naar de Regenboogbrug. En de mensen van Storm heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie kanjer.

ina zei

Zou Storm in de kattenhemel wel een staart hebben?

Annemieke zei

Veel sterkte voor de mensen van Storm - de eerste SVdB!

Dick Kuit zei

@ ina:
ja natuurlijk, in de haarfabriekenhemel ziet iedere pluiskop er perfect uit, zoiets als onze voetbalvrouwen zeg maar, snapt u.

Jacq. zei

Veel sterkte met het verlies van bijzondere Storm!

katja zei

Achgossie die Storm...
Veel sterkte aan zijn mensen gewenst, vooral ook aan zijn 'jongmens': ik herinner me van Storm behalve zijn Schrik-van-de-Buurt=verhalen ook vooral hoe lief hij voor zijn 'kleine mens' was en hoe hij een paar keer de straat op ging met mooie kettingen en andere versierselen door haar speciaal voor hem gemaakt.