Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 12 oktober 2014

Foto van de week: Lekker samen slapen


7 opmerkingen:

Sandrazz zei

Lief!!!!

Ina Rus zei

Is er een staakt het vuren in de oorlog om slaapplekken?

Mevrouw Katblad zei

Dit gebeurt dus bijna nooit, het zo dicht bij elkaar liggen! Maar mevrouw K. zat al op de bank, het was al laat in de avond en dan is het extra uitnodigend voor Boez om erbij te komen liggen.

Maar mevrouw Ina, wat ziet Iwan er opeens raar uit op uw foto!

Klaas zei

Wat bent u vroeg uit de veren mevrouw K. !

Greet zei

Off the topic: mevrouw K., kent u dit filmpje? http://www.nationalgeographic.nl/magazine/video/de-kat-is-high

Ina Rus zei

@mevrouw K.: U ziet toch wel dat dat Iwan niet is! Dat is Laza Rus Tok, de baas van de familie Tok (zie defamilietok.blogspot.nl). Ik vond dat Laza ook wel eens wat bekendheid mag krijgen.

Prem zei

Ik print deze foto wel uit en hang die boven mijn meditatiehoekje.