Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 3 oktober 2014

Herkenbare situaties

Tjee Boez, heb je nu alweer een snoepje onder het kastje laten verdwijnen? En nu kan je er niet meer bij?
Eigen schuld.
Nee, mevrouw K. gaat niet weer het kastje verschuiven om al die spullen die je daar al onder hebt gestopt te verzamelen. Maandag is onze schoonmaakdag en dan pas gaan we weer eens kijken wat er aan muizen, snoepjes en propjes ligt. En aan dooie spinnen niet te vergeten.

Dat doet ons trouwens denken aan die prachtige tekeningen van Simons Cat, die ook allemaal troep verzamelde onder een buffetkast. Wat daar niet allemaal onder vandaan kwam!

Over Simons Cat gesproken: bekijkt u die filmpjes wel eens? Heel herkenbare situaties!
Hoewel, soms ook wel alleen maar ontzettend hilarisch, zoals de laatste...


4 opmerkingen:

Hans zei

Ja, Simon's cat is fantastisch!

ina zei

Wij hebben ook dergelijke kastjes..

Annemieke zei

Ja Simons cat is geweldig! Die man heeft duidelijk een kat. Hier komen er ook altijd bergen kattenspeeltjes tevoorschijn als we meubels verschuiven. Alleen geen kattensnoepjes. Die eten ze op voor ze kwijt kunnen raken!

Pier zei

Die kastjes zijn fantastisch !