Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 oktober 2014

Ingezonden mededeling

Voor alle kattenliefhebbers: vanavond, BBC 2, 21.00 uur: Cat watch 2014: The New Horizon Experiment. Meer info op http://www.bbc.com/news/magazine-28795300


5 opmerkingen:

ina zei

Interessant, ik ga zeker kijken.

Truus zei

Morgen en overmorgen weer! Was heel leuk!

Mevrouw Katblad zei

Geweldige uitzending! Wat me het meest is bijgebleven is dat katje dat zich in eigen tuin door de frequente komst van de buurkatten bedreigd voelt en daardoor constant in grote stress verkeert. Ben benieuwd naar de oplossing voor dit probleem!
Ja, wij gaan vanavond ook weer kijken!

ina zei

Door alle consternatie met Pluis helemaal vergeten te kijken. Vanavond dan maar.

Fam. Janssen uit Ter Aar zei

Wij gaan zeker ook kijken.
Er komen hier ook drie buurpoesen, die hun Engels willen bijspijkeren.
Wij zorgen dan voor ranja en fliebertjes kaas en leverworst.