Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 30 oktober 2014

Klachtenboek

Boez:

Ten eerste dien ik een klacht in omdat je zomaar zonder ruggespraak een logé in ons huis had toegelaten en dat wij daardoor een paar dagen een ernstig tekort aan aandacht hebben gekregen en jij ons bovendien op onregelmatige tijden ons eten serveerde. Verder hebben wij door deze ondoordachte actie van jou een aantal nachten moeten woekeren met het vinden van geschikte slaapplekken omdat we nergens lekker languit op een bed konden liggen.
Ten tweede wil ik je laten weten dat ik het stom van je vind om met een geblesseerde knie zo'n eind te gaan wandelen zodat je nu met de gebakken peren zit en wij daardoor ook omdat jij nu niet met ons op reportage kunt gaan maar dicht zit te groeien achter die stomme laptop van je.


Ten derde wil ik nog een klacht indienen en die betreft de aanval op onze druiven door een hele horde poepende vliegbeesten.
Het is natuurlijk niet zo dat wij haarfabrieken die druiven zelf hadden willen opeten, maar die vliegbeesten waren zo brutaal om tijdens het jatten van de druiven onze hele buitentafel vol te schij...eh poepen.
Nee, we kunnen daar met goed fatsoen niet meer zitten.
Ja, met we bedoel ik behalve mijzelf ook nog Cera en de Os.
Onze eventuele gasten ook niet, nee.
Ja, op de foto zie je er een paar in de plant zitten en ook nog een hele zooi op het dak aan de overkant.
Nee, ik heb er niet één kunnen vangen omdat ze met zoveel waren en zo snel heen en weer vlogen en daarbij ook nog eens lawaai maakten.
Maar heb je mijn klachten nu genoteerd en krijg ik snel een paar bevredigende antwoorden van je? Nee, dat dacht ik al. Excuses kunnen er zeker ook niet af?

5 opmerkingen:

Ina Rus zei

Nog boodschappen nodig, mevrouw K.?

Mevrouw Katblad zei

Ach wat een lief aanbod van u, mevrouw Ina (als dat tenminste zo bedoeld is door u), maar wij zijn al met het wielhuis een winkel ingereden. Bijna dan. En K. heeft nu een strakke knieband aan; hopelijk helpt dat een beetje!

Bloemkool zei

Maar hoe bedoelt Ma K. dan weer met -wij- (inzake shops in karren en zo)?
Spannend een strak knietje.

Mevrouw Katblad zei

Wij zijn gewoon K., haar fotograaf, de hoofdredacteur en wie zij allemaal nog meer pleegt te zijn. Met een papje, dat wel.

Sharon Knuifman zei

Wij zijn onder de indruk van Mevrouw Florence Nightingale zeg maar, dat ze die medische logeerder zomaar opneemt, ten koste van de reporters en het onderhoud van de site. Etcetera.