Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 6 juni 2014

Geintje ging niet door.

Oscar:
Ik haal graag een geintje uit, dat geeft ik direct toe. En of die geintjes nu erg flauw of minder flauw zijn, dat is aan een ander om te beoordelen.
Hier ziet u mij in het dragonvak van de Kruidentuin, en het is duidelijk dat ik op het punt sta (of lig) om Cera, die door de laurier loopt te scharrelen, te gaan bespringen. Niet om haar pijn te doen uiteraard, maar gewoon als liefdesbetuiging zeg maar, omdat ze mijn beste vriendin is en ik graag een aardigheidje uithaal met mijn beste vrienden om zodoende de band af en toe wat aan te halen of liever nog: te verstevigen. Ik ben er zeker van dat u als lezer precies begrijpt wat ik hiermee bedoel, maar Cera snapt dus helemaal niets van de bedoeling van mijn kleine geintjes en flauwigheden, om het maar zo te zeggen. Nee, integendeel, want ze gaat direct lopen gillen als ze ziet dat ik klaar zit voor de overigens onschuldige sprong (want ik zal haar echt niet hard slaan of bijten), en doet alsof ze in levensgevaar is terwijl ze heel goed weet dat ik natuurlijk helemaal niets slechts met haar voor heb en haar alleen maar wil laten weten dat ik om haar geef. Ja, u heeft gelijk als u denkt dat ik het ook wel stiekem leuk vindt om haar te laten schrikken, maar in dit geval had ze me allang zien aankomen en zette ze een keel op nog voordat ik mijn geintje had kunnen uitvoeren. Nee, toen was voor mij natuurlijk de lol eraf en ging het niet door, het uithalen van mijn grap. Vandaar dus dat mevrouw K. hier maar één foto publiceert, want mijn geintje ging dus niet door, nee, en daarom werd er geen tweede genomen, inderdaad.

1 opmerking:

ina zei

Ik vind het wel een leuk geintje, hoor Oscar, maar ja, ik ben er dan ook niet de pineut van.